GSS speelt een actieve rol in het samenbrengen van professionals en opdrachtgevers. 

Middels onze 3 disciplines hebben wij altijd de juiste oplossing om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen en ondersteunen wij professionals om hun ambities waar te maken. Het is onze passie om het beste uit mensen en organisaties te halen.

RECRUITMENT


NO CURE NO PAY

Wanneer u een opdracht bij meerdere bureaus tegelijkertijd wenst uit te zetten past deze methode het beste.
Door gebruik te maken van verschillende bureaus voor dezelfde openstaande positie loopt u het risico dat potentiële kandidaten door meerdere bureaus benadert worden. Dit komt de professionele beleving van de kandidaat niet ten goede. 
Mocht u binnen 2 maanden na aanvang van de gekozen kandidaat toch afscheid van hem/haar nemen dan vinden wij kosteloos een nieuwe kandidaat.

EXLUSIVE SEARCH
Giornato Staffing Solutions werkt als enige bureau aan de opdracht. Door op basis van exclusiviteit te werken  zijn wij in staat om maatwerk te leveren. Dit verhoogt ook de discretie tijdens het search proces. Deze service is beschikbaar voor salarissen tot 73K. Mocht u binnen 3 maanden na aanvang van de gekozen kandidaat toch afscheid van hem/haar nemen dan vinden wij kosteloos een nieuwe kandidaat.

EXECUTIVE SEARCH
Vaak is bij de search voor deze posities een zeer hoge mate van discretie noodzakelijk. Bij exclusiviteit kan dit beter gegarandeerd worden dan wanneer meerdere bureaus aan dezelfde opdracht werken. Giornato werkt daarom als enige bureau aan de opdracht. Zoals bij elke search wordt ook hier maatwerk geleverd. Deze service is voor posities vanaf 73K. Mocht u binnen 4 maanden na aanvang van de gekozen kandidaat toch afscheid van hem/haar nemen dan vinden wij kosteloos een nieuwe kandidaat.

Benieuwd naar de werkwijze en fee? Je kunt rechtstreeks bellen met Ivan Grosman op 06-29377050 of maak gebruik van onderstaand contact formulier. Samen kunnen we bepalen welke optie voor de specifieke search het beste is. 

Het gaat niet om zoeken, het gaat om vinden!

UITZENDEN | DETACHEREN

GSS uitzenden & detacheren is tot stand gekomen doordat veel bedrijven vanwege corona niet meer in staat zijn om de flexibele schil vast te houden. Toch is er nog wel behoefte aan deze schil. Met GSS uitzenden & detacheren bieden wij de service om goed getrainde professionals daar te plaatsen waar men het voordeel van tijdelijke krachten combineert met betrokkenheid van eigen mensen. Wij ontzorgen u en u heeft de juiste mensen op het juiste moment tot uw beschikking.
Uit de pool van professionals selecteren wij die persoon die goed aansluit bij de waarden en normen van uw organisatie en waar mogelijk hebben zij al uw onboarding gevolgd zodat zij weten waar zij voor staan. GSS beschikt over professionals die vanaf sales medewerker tot aan senior management niveau tijdelijk inzetbaar zijn. Voor uw filialen beschikt u dus over een team van professionals die u niet op uw vaste loonkosten terug ziet. U heeft alleen de kosten voor de periode dat u een professional inleent. Hetzelfde geldt voor het kantoor. Van inkopers tot financiële experts, we plaatsen altijd iemand die past binnen de filosofie van uw onderneming. Het doel is om er voor te zorgen dat iemand die is ingeleend niet te onderscheiden is van iemand die vast in dienst is, zo goed moet de match zijn!
Als oprichter neem ik, Ivan Grosman, 27 jaar (internationale) retail ervaring mee. Vanuit lijn en corporate posities is mijn kennis van mens en proces zeer sterk ontwikkeld en zet ik dit in om professionals en organisaties te ontwikkelen binnen de retail.

COACHING | CONSULTING

Naast recruitment en uitzenden & detacheren houdt Giornato Staffing Solutions zich ook bezig met (online) business coaching. Denk aan strategische plannen op midden tot lange termijn en vertaling van deze plannen naar acties op korte termijn. Ook het identificeren van het juiste potentieel binnen uw organisatie hoort daarbij. 
Het afnemen van assessments behoort tot de mogelijkheden. Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel gerust of neem contact op via het formulier hieronder.