GSS is leading in recruitment, uitzenden en detacheren van professionals in de retailsector.

Onze professionals hebben stuk voor stuk ruime ervaring in hun specialisme.
Omdat wij onze professionals persoonlijk kennen, verbinden wij ze aan bedrijven waar de bedrijfscultuur macht bij de professional.

GSS speelt een actieve rol in het samenbrengen van professionals en opdrachtgevers.

Middels onze 3 disciplines hebben wij altijd de juiste oplossing om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen en ondersteunen wij professionals om hun ambities waar te maken. Het is onze passie om het beste uit mensen en organisaties te halen.

GSS is leading in recruitment, uitzenden en detacheren van professionals in de retailsector. Onze professionals hebben stuk voor stuk ruime ervaring in hun specialisme. Omdat wij onze professionals persoonlijk kennen, verbinden wij ze aan bedrijven waar de bedrijfscultuur macht bij de professional. Zo wordt de continuïteit van de organisaties behouden.

Mensen verder helpen in hun loopbaan en bedrijven/ organisaties verder helpen bij hun ambities en ontwikkelingen. Dit doen wij door partijen bij elkaar te brengen en hierbij vooral verder te kijken dan naar wat het meest voor de hand ligt en door te vragen naar het ‘waarom’. We zijn altijd nieuwsgierig naar het verhaal achter het CV en altijd benieuwd naar ontwikkelingen bij organisaties.

 

In mijn rol van recruiter merkte ik dat er veel behoefte was aan meer persoonlijke aandacht en meedenken met opdrachtgevers. Door mijn ruime ervaring in de retail én door mijn passie voor het vak gebeurde het regelmatig dat ik werd gevraagd om mee te denken aan oplossingen. Zo rolde de bal steeds verder door en inmiddels zijn we niet meer weg te denken! Mijn kracht is het verbinden van de juiste personen op de juiste plek in de juiste organisatie.

Naast de technische kant van elke job maakt de persoonlijkheid het verschil bij welke organisatie
iemand past. Door het persoonlijk kennen van zowel organisaties als professionals breng ik deze elementen bij elkaar. Zo ontstaat er synergie en draag ik bij aan het succes van zowel de organisatie als het individu. Als oprichter neem ik, Ivan Grosman, 27 jaar (internationale) retail ervaring mee. Vanuit lijn en corporate posities is mijn kennis van mens en proces zeer sterk ontwikkeld en zet ik dit in om professionals en organisaties te ontwikkelen binnen de retail.

Specialisme: Retail, Excecutive Search, Commercieel Management, Marketing Management, Product Management.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de retail of op zoek naar goede commerciële professionals, neem dan contact met mij op. Samen kijken we naar de juiste oplossing!